casino maxi1xbet

Dark Entries Logo

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

20/03/2020 11:01

W-Fest uitgesteld tot augustus

W-Fest uitgesteld tot augustus

We leven in barre tijden. Tijden waarin we noodzakelijkerwijze in ons kot moeten blijven. De evenementen-lockdown zal, hoewel nog niet officieel bevestigd, naar alle waarschijnlijkheid niet eindigen op de vooropgestelde datum van 3 april 2020. Vele organisaties nemen dan ook het zekere voor het onzekere en stellen hun evenement uit tot een latere datum.

Ook W-Fest dat, voor zijn 5-jarig bestaan, zijn festival had vervroegd tot mei 2020 moet nu afzien van deze data en stelt alles uit tot een periode waarin het oorspronkelijk zou plaats gaan vinden.

W-Fest 2020 zal dan ook doorgaan van 14 tem 17 augustus 2020. De plaats van afspraak blijft in en rond de Expo van Waregem.

Het is voor een organisatie als W-Fest dan ook geen sinecure om alle bands te laten mee verhuizen. Afhankelijk van de agenda van sommige bands kunnen deze niet langer bevestigd worden voor W-Fest 2020 2.0. Het moet een huzarenstuk geweest zijn om toch de headliners en het grootste deel van de voorziene bands te reconstrueren tot augustus. Waarvoor hulde. Meer nog, W-Fest is er voor zijn vijfde editie in geslaagd om een eenmalig reünie-concert vast te leggen van niemand minder dan The Neon Judgement !

Voor zij die reeds een ticket aangekocht hadden geeft de organisatie van W-Fest onderstaande mededeling via hun website :

Ben je tickethouder van het festival? Lees dan aandachtig onderstaande info. Je kan er immers alle informatie vinden over hoe jullie huidig ticket om te zetten naar een nieuw. Heb je een andere vraag – dus niet ticket gerelateerd – dan kan je contact opnemen met onze W-fest hotline op het nummer 0032465035524 (NL ) en 0032465033341 (FR/E/D/I)
1) Ga naar www.w-festival.com en hou je ticket(s) bij de hand.
2) Klik op ‘change your ticket here’ in de pop up, of klik op ‘change ticket’ bovenaan de website
3) Lees aandachtig de tekst op deze pagina
4) Vul je naam en email adres in.
5) Selecteer je huidig(e) ticket(s), vul het bestelnummer in en kies de datum wanneer je W-fest wenst te bezoeken in augustus.
6) Druk op verzenden, je ticket(s) is (zijn) aangepast!

PARKING TICKETS, F&B VOUCHERS, FULL W-FEST TICKETS (4 dagen) HOEVEN NIET TE WORDEN GEWIJZIGD EN BLIJVEN 100% GELDIG !

De volledige hernieuwde line-up kan je hier terugvinden.

De organisatie van W-Fest neemt hierin een moeilijke maar zeer begrijpelijke en terechte beslissing. (dq)

Facebook W-Fest

Website W-Fest

20/03/2020 10:41

Waveteef uitgesteld naar oktober

Waveteef uitgesteld naar oktober Het stond er aan te komen. Het Waveteef festival dat elk jaar een keure aan minimal wave-acts naar België brengt, moest oorspronkelijk doorgaan van 10 tot 13 april. Formeel is er geen verbod op evenementen op die data, maar het ligt in de lijn van de verwachtingen dat de maatregelen nog verlengd zullen worden. Het is dus een wijze beslissing van Waveteef om hun festival te verzetten. Het festival zal nu doorgaan van 30 oktober tot 2 november. Tickets die reeds aangekocht zijn blijven gelden voor het festival in oktober, maar kunnen helaas niet terugbetaald worden. (xk)

Voorlopig ziet de line up er als volgt uit:

Vrijdag 30 oktober

ADN' Ckrystall / Jean-Luc / Figure Section / Brusque Twins

Zaterdag 31 oktober

Paul Nova / Neue Deutsche Wille / GrGr / Damme Bonnet

Zondag 1 november

Knight$ / Venderstrooik / Skemer

En uiteraard tal van dj's op elke dag.

Het weeftje gaat door in de Wommel in Wommelgem. Tickets kosten 25 euro per dag of 60 euro voor de drie dagen.

Waveteef

20/03/2020 10:15

Actie op bandcamp ten voordele van muzikanten

Actie op bandcamp ten voordele van muzikanten Er zijn veel mensen die het financieel moelijk (gaan) krijgen door de uitbraak van de coronavirus. Horeca, winkeliers, kleine zelfstandigen... De muziekwereld wordt ook hard getroffen. Alle concerten zijn afgelast, en dat betekent geen inkomsten voor muzikanten, zaaluitbaters en concertorganisatoren. Om de muzikanten een hart onder de riem te steken, zal bandcamp vandaag geen bijdrage vragen indien u werk van een artiest koopt via hun site.

Bandcamp is een grote aanbieder van online muziek, en van het geld dat u via bandcamp besteedt aan een artiest, gaat er steeds een percentage naar bandcamp zelf (zij het een kleiner percentage dan bij andere onlineplatformen, waardoor de site erg populair is bij artiesten). Maar vandaag dus niet. Het aanbod geldt tot middernacht.

De Covid 19-uitbraak is een uitstekende manier om nieuwe muziek te leren kennen, en waarom zou u dat niet via bandcamp doen. Bovendien hebben verschillende artiesten speciale acties aangekondigd via bandcamp. Zo zullen Attrition en In Gowan Ring de prijzen van al hun downloads met de helft verlagen. Tast toe! (xk)

Bandcamp

Attrition op bandcamp

In Gowan Ring op bandcamp

Wool-E Discs op bandcamp


35 36 37 38 39 40 41 42 43 44


Laatste 6 CD-besprekingen

ZERO CALL Stellar Wind (ep vinyl) CD-BESPREKINGAIRBAG A Day At The Beach CD-BESPREKINGNIELS GORDON Land CD-BESPREKINGMADELEINE COCOLAS Ithaca CD-BESPREKINGLAWRENCE ENGLISH Lassitude CD-BESPREKINGBLACK ANGEL Kiss Of Death CD-BESPREKING
 

Dagelijkse willekeurige selectie 'oudere' CD-besprekingen

AFROCKAINE  Revival CD-BESPREKINGENTER TRAGEDY  Anthropozδn - Fragments of life CD-BESPREKINGTHE OPPOSER DIVINE  Barb Wire Around Your Neck CD-BESPREKINGSKEPTICAL MINDS  Run For Your Live! CD-BESPREKINGOTHON  Impermanence CD-BESPREKINGBLACKHOUSE / HYPNOSKULL  Comin' On Strong CD-BESPREKING
 
HomeContactSitemap
lees meer...
CD BESPREKING : Zero Call - Stellar Wind (ep vinyl)

Het Spaanse Oraculo Records heeft voor deze zomer weer een aantal strikt gelimiteerde releases voor jullie klaar staan. En al moet er dan weerom gedanst in het eigen kot of buiten op 1,5 meter, voor de nieuwe releases trekt men de kaart van de minimal electro/techno en italo disco met een dark wave twist. Zo ook deze Zero Call, een Italiaans ...

lees meer...
CD BESPREKING : Airbag - A Day At The Beach

Deze band uit Noorwegen is voor Dark Entries lang geen onbekende. In 2012 bespraken we hun tweede album “All Rights Removed” en in 2016 hun vierde album “Disconnected”. Airbag werd opgericht in 2004 in Oslo door vijf schoolkameraden met een gelijkaardige muzieksmaak. In 2008 tekenden ze een contract met het nu behoorlijk ...

Willekeurige selectie 'oudere' CD-besprekingen (zie ook op onze home-page onderaan):
$$$$$$$$$
lees meer...
CD BESPREKING : Niels Gordon - Land

‘Organische elektronische muziek uit de donkere wouden van Zweden’, zo omschrijft deze artiest zijn muziek op zijn facebook pagina. “Land” (8 tracks, 44 minuten) is het debuutalbum op vinyl van de synthesizerwizard Niels Gordon, die als een volleerde Klaus Schulze met een uitgebreide batterij analoge synthesizers, keyboards ...

lees meer...
CD BESPREKING : Madeleine Cocolas - Ithaca

Na vele jaren in Melbourne, Seattle en New York te hebben gewoond nam Madeleine Cocolas terug haar intrek in geboortestad Brisbane. Het vormde meteen de aanzet voor het schrijven van Ithaca. Meteen ook een rauwe, persoonlijke en louterende ervaring waarin ze de complexe en gevarieerde emoties onderzoekt die ze gewaar werd sinds ze terug ...

lees meer...
CD BESPREKING : Lawrence English - Lassitude

Wanneer we aan een orgel denken krijgen we het visioen van een prachtige kerk die gevuld wordt met barokke klanken er gratis bovenop. Qua sfeerschepping is het immers een instrument dat kan tellen, daarom is het niet verwonderlijk dat het bij tal van gothic en Neue Deutsche Todeskunst artiesten zijn weg vond (Sopor Aeternus, Rosa Crux, ...