casino maxi1xbet

Dark Entries Logo

736 items

   

Marsupium Massacre
Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011, Didier Becu
 Bookmark and Share

30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
Mannen die op een podium met een masker verschijnen? We zijn het gewoon want we hebben er zelfs eentje in onze redactie zitten maar de twee Zweden 13KJJ en 28JFS drijven hun spelletjes wel wat ver.

Nu ja, zolang ze ons goede EBM met vooral veel indus-invloeden bezorgen, hoor je ons niet klagen en vandaar deze kennismaking: Marsupium Massacre en laat het qua beschrijving ons maar houden op iets dat zweeft tussen Test Dept. en Nine Inch Nails…

Misschien toch maar eens beginnen met ons te vertellen wie Marsupium Massacre zijn…

Wij zijn 13KJJ en 28JFS. We hebben een boontje voor horror, lawaai en in donkere kamers vinden we het plezant om maskers te dragen.

Het is een wel een rare naam die om uitleg vraagt.

Marsupium Massacre is gewoonweg de weerspiegeling van de nachtmerries in je brein.

Waren groepen als Front Line Assembly, Skinny Puppy of The Klinik ooit een inspiratie?

Jazeker, maar ook groepen als Kopfer Kat, Kemikaze Electronics en The Residents.

De meeste van de inspiratie kwam weliswaar uit ons eigen hoofd.

Jullie zijn Zweden, een land met een zeer schizofreen muzikaal gezicht. Het land van de pop maar ook dat van metal, en natuurlijk EBM.

Eigenlijk begint alles met een Zweedse uitdrukking die zegt “Fritidsgård”, en dat verklaart genoeg!

Nu goed, jullie muziek is extreem.

Onze muziek zorgt ervoor dat het mieren in de hersenen plaatst van de mensen, zeg maar met de bedoeling om hun totaal kierewiet te maken.

Extreem. Neen. Ja. Het zal ervan af hangen aan wie je het vraagt. Een van onze grootste fans is er 81 en zij vindt van niet!

Misschien verdient deze extreme wereld extreme muziek… Ik bedoel, is jullie muziek een reactie tegen de wereld?

Neen. Marsupium Massacre is gewoon puur entertainment, de politiek laten we aan anderen over. Bij ons komt het er gewoon op neer dat we de mensen schrik willen aanjagen!

Je hebt ook een nummer dat de titel draagt “Kill some rich people”, er zullen wel mensen rondlopen die dat shockerend gaan vinden.

De rijke mensen kunnen dus maar beter opletten! Maar wat betekent “rijke mensen” nu? Ik bedoel, zelfs arme mensen kunnen rijk zijn. En wat betekent doden eigenlijk?

Ik heb ook reeds begrepen dat het visuele aspect bij Marsupium Massacre een grote rol speelt, niet?

Jazeker, we zouden zeggen dat het 50% voor de ogen is en 50% voor de oren is. Dat is inderdaad belangrijk. Wie is er nu geïnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriële actie op het podium.

Jullie zitten op een groot label voor een beginnende band te zijn.

Dat betekent dat de rest nog keuze heeft uit nog veel kleine labels? Marsupium Massacre is blij met GMR want zij zijn de besten!

Volgen jullie zelf de EBM-scene?

Ja, de EBM-scene is in Zweden goed aan het groeien en wij maken daar deel van uit. De meeste van de EBM-groepen uit Zweden kennen ons, en dan spreek ik over persoonlijk kennen.

Wat is uw favoriete plaat aller tijden?

Die moet nog gemaakt worden! Wij kunnen honderden goede platen aanhalen maar ééntje uitpikken gaat niet

Met wie zou je het niet erg vinden om 8 uur in een lift vast te zitten en wat zou je dan doen?

Een persoon met een tijdsbom rond haar of zijn nek. De enige manier om hem of haar te redden is dat in je zijn of haar organen naar een sleutel moet zoeken om hem of haar te redden. Het moet echt plezant zijn om zo een beetje in mensen te gaan kijken!

Jullie zijn wel goed ziek! De boodschap aan de Dark Entries-lezer luidt….

Een goed huis moet vele maskers bezitten. Een rubberen masker, een gasmasker, een bondagemasker…zelfs een barokmasker kan plezant zijn om te dragen! Begin ze te verzamelen en begin ze nu te dragen!

Marsupium Massacre

HomeContactSitemap
lees meer...
CD BESPREKING : Twice A Man - On The Other Side Of The Mirror

Je eigen uitwendige zelf zie je dagelijks in de spiegel. Maar is er een groot verschil tussen dat wat je daadwerkelijk ziet en dat van je innerlijke ziel ? Twice A Man ziet deze vraag als uitgangspunt van het album On The Other Side Of The Mirror. Eerder dystopisch van aard dan psychologisch. En dat heeft alles met huidige tijden ...

lees meer...
CD BESPREKING : XTR Human - Interior

Het is geleden van 2014 dat er nog eens een nieuw album werd uitgebracht door XTR Human, enkele singles of EP’s niet meegerekend. Goed zes jaren dus om de moeilijke tweede te openbaren. Niet dat Johannes Stabel en de zijnen de hangmat der luiheid hebben opgezocht, neen, vooral omdat het hier gaat over een band die op regelmatige tijden ...

lees meer...
CD BESPREKING : Fotocrime - South Of Heaven

Op zijn paspoort staat nog steeds Ryan Patterson maar als het gaat om de identiteit waarvan hij met zijn band Fotocrime wil aangesproken worden doe je dat best gewoon als R. Er zal wel een reden zijn voor deze bewuste anonimiteit, en wel omdat hij zijn eigen verleden wil laten rusten. Een verleden dat vooral gekenmerkt werd door zijn metal-band ...

lees meer...
CD BESPREKING : Causenation - Promises Of Hope And Fear

Debuutalbum van deze Antwerpse electroband na een reeks demo’s en virtuele singles. Causenation is een duo bestaande uit Vain Sacrosanct en Van Der Goes. Een Dark Entries interview uit 2018 toen Causenation kwam optreden op onze Dark Entries Night in de Gentse Kinky Star, lees je hier. Vain Sacrosanct heeft een verleden als programmamaker ...

lees meer...
CD BESPREKING : Jonas Kasper Jensen - Plasma In DEX Garden

Jonas Kasper Jensen nodigt ons uit in zijn denkbeeldige tuin waarin hij onze oren onderdompelt in geluiden die dit oord tot iets werkelijks zouden omtoveren. Nice try, but close but no cigar. Plasma In DEX Garden schenkt ons 9 nummers die eigenlijk als 1 eentonige drone te aanhoren vallen. Contemplatief voor de ene, stierlijk vervelend ...

lees meer...
NIEUWS 24/01/2021 : Epica zwemt tegen de stroom van het leven in

Epica heeft een nieuwe plaat klaar voor jullie. Op 26 februari komt 'Omega' uit, en dat is de opvolger voor het onder lof bedolven 'The Holographic Principle' uit 2016. Na video's voor 'Abyss Of Time' en 'Freedom - The Wolves Within', is de derde single een mooie ballade op piano: 'Rivers'. '"Rivers" ...

Willekeurige selectie 'oudere' CD-besprekingen (zie ook op onze home-page onderaan):
$$$$$$
lees meer...
NIEUWS 22/01/2021 : Vaselyne: Waiting to Exhale

Zegt de naam Frank Weyzig u iets? Niet erg als het geen belletje doet rinkelen, maar hij zat in de eerste opstelling van Clan of Xymox en richtte daarna Born For Bliss op, en dat zijn twee groepen waar u hopelijk wel al van gehoord hebt. Sinds jaren heeft hij ook een project met de Nederlandse zangeres Yvette Winkler, die u misschien ook kent ...

lees meer...
NIEUWS 22/01/2021 : Dark Entries zoekt... jou?

Inderdaad, wie weet kan jij ons een dienst bewijzen! Graag houden we ons webzine zo up to date mogelijk, het feit dat we vorig jaar onze 25ste verjaardag mochten vieren bewijst toch wel dat de vrijwilligers die onze redactie telt hiervoor stuk voor stuk telkens weer hun beste beentje voorzetten. Maandelijks worden we bedolven onder de ...

lees meer...
NIEUWS 22/01/2021 : 'All or Nothing', aldus Moonspell

Dark metal sensatie uit Portugal, Moonspell, draait al bijna 30 jaar mee in het vak. Op 26 februari 2021 doet ze opnieuw een gooi naar liefhebbers van donkere goth metalen met album ‘Hermitage’ en dit via metal gigant Napalm Records. Naar eigen zeggen staat dit album symbool voor een epische reis doorheen de donkere dagen van het ...

lees meer...
NIEUWS 21/01/2021 : De link tussen Joe Biden en Ministry: Varicella.

Vandaag neemt nieuwbakken (gezien zijn leeftijd misschien niet de beste woordkeuze, maar kom) president Joe Biden zijn intrek in het Witte Huis. Laat ons dat voorzien van een passend nummertje, zo dacht de Amerikaanse industrial metal band Varicella. Speciaal ter gelegenheid van de inauguratie nam de band, voor de gelegenheid samen ...

lees meer...
CONCERT BESPREKING : Goethes Erben - Online uitzending NCN Special in lockdown

Een online concert van Goethes Erben, en dat terwijl er in Duitsland een strenge lockdown aan de gang is? Neen, dat is het niet. Het concert dat op zaterdag 26 december werd uitgezonden, was eigenlijk al eerder opgenomen, met name op 4 september, toen Goethes Erben optrad op het NCN festival in de buurt van Leipzig. Het gaat om een concert ...