casino maxi1xbet

Dark Entries Logo

757 items

   

Marsupium Massacre
Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011, Didier Becu
 Bookmark and Share

30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
30/03/2011 : Marsupium Massacre - Wie is er nu geÔnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriŽle actie op het podium.
Mannen die op een podium met een masker verschijnen? We zijn het gewoon want we hebben er zelfs eentje in onze redactie zitten maar de twee Zweden 13KJJ en 28JFS drijven hun spelletjes wel wat ver.

Nu ja, zolang ze ons goede EBM met vooral veel indus-invloeden bezorgen, hoor je ons niet klagen en vandaar deze kennismaking: Marsupium Massacre en laat het qua beschrijving ons maar houden op iets dat zweeft tussen Test Dept. en Nine Inch Nails…

Misschien toch maar eens beginnen met ons te vertellen wie Marsupium Massacre zijn…

Wij zijn 13KJJ en 28JFS. We hebben een boontje voor horror, lawaai en in donkere kamers vinden we het plezant om maskers te dragen.

Het is een wel een rare naam die om uitleg vraagt.

Marsupium Massacre is gewoonweg de weerspiegeling van de nachtmerries in je brein.

Waren groepen als Front Line Assembly, Skinny Puppy of The Klinik ooit een inspiratie?

Jazeker, maar ook groepen als Kopfer Kat, Kemikaze Electronics en The Residents.

De meeste van de inspiratie kwam weliswaar uit ons eigen hoofd.

Jullie zijn Zweden, een land met een zeer schizofreen muzikaal gezicht. Het land van de pop maar ook dat van metal, en natuurlijk EBM.

Eigenlijk begint alles met een Zweedse uitdrukking die zegt “Fritidsgård”, en dat verklaart genoeg!

Nu goed, jullie muziek is extreem.

Onze muziek zorgt ervoor dat het mieren in de hersenen plaatst van de mensen, zeg maar met de bedoeling om hun totaal kierewiet te maken.

Extreem. Neen. Ja. Het zal ervan af hangen aan wie je het vraagt. Een van onze grootste fans is er 81 en zij vindt van niet!

Misschien verdient deze extreme wereld extreme muziek… Ik bedoel, is jullie muziek een reactie tegen de wereld?

Neen. Marsupium Massacre is gewoon puur entertainment, de politiek laten we aan anderen over. Bij ons komt het er gewoon op neer dat we de mensen schrik willen aanjagen!

Je hebt ook een nummer dat de titel draagt “Kill some rich people”, er zullen wel mensen rondlopen die dat shockerend gaan vinden.

De rijke mensen kunnen dus maar beter opletten! Maar wat betekent “rijke mensen” nu? Ik bedoel, zelfs arme mensen kunnen rijk zijn. En wat betekent doden eigenlijk?

Ik heb ook reeds begrepen dat het visuele aspect bij Marsupium Massacre een grote rol speelt, niet?

Jazeker, we zouden zeggen dat het 50% voor de ogen is en 50% voor de oren is. Dat is inderdaad belangrijk. Wie is er nu geïnteresseerd in een industrial band met enkel een laptop? Bij ons krijg je theater en volle industriële actie op het podium.

Jullie zitten op een groot label voor een beginnende band te zijn.

Dat betekent dat de rest nog keuze heeft uit nog veel kleine labels? Marsupium Massacre is blij met GMR want zij zijn de besten!

Volgen jullie zelf de EBM-scene?

Ja, de EBM-scene is in Zweden goed aan het groeien en wij maken daar deel van uit. De meeste van de EBM-groepen uit Zweden kennen ons, en dan spreek ik over persoonlijk kennen.

Wat is uw favoriete plaat aller tijden?

Die moet nog gemaakt worden! Wij kunnen honderden goede platen aanhalen maar ééntje uitpikken gaat niet

Met wie zou je het niet erg vinden om 8 uur in een lift vast te zitten en wat zou je dan doen?

Een persoon met een tijdsbom rond haar of zijn nek. De enige manier om hem of haar te redden is dat in je zijn of haar organen naar een sleutel moet zoeken om hem of haar te redden. Het moet echt plezant zijn om zo een beetje in mensen te gaan kijken!

Jullie zijn wel goed ziek! De boodschap aan de Dark Entries-lezer luidt….

Een goed huis moet vele maskers bezitten. Een rubberen masker, een gasmasker, een bondagemasker…zelfs een barokmasker kan plezant zijn om te dragen! Begin ze te verzamelen en begin ze nu te dragen!

Marsupium Massacre

HomeContactSitemap
lees meer...
NIEUWS 06/07/2022 : Suikerrock

The Sisters of Mercy komen op vrijdag 29/07/2022 naar het Bietenplein in Tienen samen met White Lies, Therapy? en De Mens.

lees meer...
CD BESPREKING : Gert - Alles Is Nog Niet Verloren

Evenals het zeer onlangs besproken Donder, Hel & Hagel hebben we hier nog een act uit de Leuvense antifa scene die al lang geen onbekende meer is voor Dark Entries! Gert maakt al meer dan 18 jaar kritische uptempo Nederlandstalige DIY ‘kleinpunk’. In 2016 bespraken we voor Dark Entries het vijfde album “Ongepast Vrolijk”, ...

lees meer...
CD BESPREKING : L' Appel Du Vide - Abwšrtsspirale

Altijd leuk een singel formaat met 4 nummers, aandoenlijk bijna anno 2022, zeker in zwart en grijze lay out en met de veelbelovende bandnaam L’ Appel Du vide en de al even veelbelovende titel “Abwärtsspirale”. Qua stijl en gemoed waan ik mezelf waar aan de vooravond van de jaren 80, een gevoel dat door de muziek van ...

lees meer...
NIEUWS 04/07/2022 : Leeds is gothic city!

U dacht natuurlijk aan Leipzig. Ook. Maar de stad Leeds kent een gothic rock verleden dat als historisch erfgoed moet gekoesterd (denk maar aan bands als The Sisters Of Mercy, The Rose Of Avalanche, March Violets, Salvation, Red Lorry Yellow Lorry,...) Mocht u tussen 7 en 10 juli nog vrij zijn en niks hebben gepland, ga dat horen en zien in ...

lees meer...
NIEUWS 03/07/2022 : Gothic magazine trekt er de stekker uit...

Tenminste grote bezieler en cult figuur bij onze Oosterburen Martin Sprissler besloot recent de stekker uit zijn geesteskind te trekken en biedt zijn titel aan voor overname. Een tweetal jaar geleden was er na een lange pauze sprake van een doorstart maar deze bleek niet helemaal te lopen zoals verwacht. Momenteel is Gothic Magazine 90 in ...

lees meer...
CD BESPREKING : Donder, Hel & Hagel - Kermis In De Hel

In 2019 bespraken we “Lang Genoeg Beleefd Geweest!!!”, het debuutalbum van het Leuvense zootje ongeregeld Donder, Hel & Hagel en heden stellen ze ons hun tweede album voor, “Kermis In De Hel” (11 songs, 43 minuten) met negen studio en twee live songs. Het langverwachte tweede album, uitgesteld door en aangevuld ...

lees meer...
NIEUWS 02/07/2022 : Enzo Kreft met eerste clip als voorbode van het nieuwe album 'Shelter'

De naam Enzo Kreft hoeft geen introductie meer, deze oude krijger werd met de albums “Control” (2019) en “Different World” (2021) weerom ‘wereldberoemd’ in onze scene en scoorde zelfs torenhoog in de eindejaarslijstjes van menig Dark Entries schrijver. Reden, aanstekelijk electro, zowat de overtreffende ...

lees meer...
NIEUWS 02/07/2022 : The Seven Whores Of The Apocalypse, eigentijdse dark electro

De Duitse Dark Dimensions labelgroep ging het trio Chris, Tom en Jason halen in Amerika om hier bij ons hun debuut de ep “Wicked Hands” bij Scanner uit te brengen. Het geluid van deze debuut ep ligt ergens tussen een actuele Placebo Effect en een minder technoïde versie van hun landgenoten Velvet Acid Christ in hun eerste ...

lees meer...
CONCERT BESPREKING : Crime and the City Solution @ Can't Live in a Livingroom XIV, Haacht, 11 juni 2022 - ...omdat een cultband in de living nog altijd beter is dan gewoon een avondje TV kijken...

In tussentijd is de tournee van Crime and the City Solution achter de rug en zitten ze alweer in uitvalsbasis Berlijn te broeden op een nieuw studioalbum… Ook de heruitgave van hun backcatalogue door Mute geeft ons iets extra om naar uit te kijken. Voorlopig houden we uw nieuwsgierigheid alvast warm met dit concertverslag van hun huiskamerconcert ...

lees meer...
CONCERT BESPREKING : Zondigen op zondag; Sinnerís Day zomert - Als loonslaaf kon ik van deze editie, na veel vijven en zessen, enkel de zondag mee pikken. Gelukkig de dag die mijn goth rockend hartje sneller deed slaan.

Over de vrijdag en zaterdag kan ik hier dus helaas niets kwijt, maar ik twijfel er niet aan dat anderen dat zeker even literair in mijn plaats zullen doen. Laat deze korte review dan ook veeleer een impressie zijn dan een festivalverslag of nog de beleving van één dag. Gelukkig heb ik voor de wintereditie, onder het aloude motto; ...

lees meer...
FOTO'S : Within Temptation - @ Graspop 17/06/2022 door Luc Luyten

lees meer...
FOTO'S : Heilung - @ Graspop 17/06/2022 door Luc Luyten

lees meer...
FOTO'S : Amenra - @ Graspop 17/06/2022 door Luc Luyten

lees meer...
CD BESPREKING : Centhron - Fylgja

Dansen. Niet mee niet minder. Al is het dan wel op het eigen graf. Centhron is geen onbekende in aggro tech en endzeit electro middens. De groep werd in 2011 geformeerd door Elmar Schmidt en is vandaag reeds aan zijn 10de album toe,”Fylgja”. Geweldenaars met synths en drummachines zeg maar, die tussen het hacken door even aan het ...

lees meer...
CD BESPREKING : Chainreactor - Techno body Device

Voor de liefhebbers van dark electro of beter nog aggro tech met cyber aspiraties zou de naam Chain Reactor geen onbekende (mogen) zijn. In de maalstorm van vandaag zouden we haast vergeten dat ook dit subgenre, nog altijd alive and kicking, voor het zweet in de underground clubs zorgt. Conclusie; Dark Entries heeft dringend nood aan een kenner ...